Keramický kamado gril na dřevěné uhlí, inspirovaný japonskou troubou na rýži, nadchl v 60. letech gril mistrů na celém světě. 3v1: grilování, uzení a pečení. Disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou: 2 cm silná keramická stěna (Díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělovány po celém uvnitř grilu.) Vzduchotěsné víko (Gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily) dosahuje teploty v rozmezí od 110 ° C do 700 ° C.) Oválný tvar (Díky němu se v grilu vytváří tepelný podtlak jako při normální troubě, který lze ovládat prostřednictvím posuvného větráku na spodní straně zařízení což umožňuje používat gril nejen na grilování, ale i na pomalé pečení (slowcooking) nebo na uzení.) Teploměr na víku (Zobrazuje vnitřní teplou a usnadňuje její regulaci.) Materiál a forma (Udržují vlhkost uvnitř, takže grilované jídlo nevyschne a zůstane vysloveně šťavnaté.) Snadné čištění (Gril se po použití rozehřeje na 350°C, čímž se uvnitř vypálí saze, tuk i zbytky jídel.)
SPECIFIKACE Gril. plocha: průměr 27 cm Grilovací výška: 34,5 cm Rozměry: 35x40,5x55 cm